Os nenos e nenas de 5 anos fixeron para o Samaín a receita de "Cabazas de tortiñas de millo" . Aqui vos deixamos a recita por se queredes repetir a experiencia na casa e un pequeno vídeo do ben e ricas que nos sairon:
CABAZAS DE TORTIÑAS DE MILLO
INGREDIENTES: UTENSILIOS:- Tortiñas de millo ou de arroz. - Un biberón de cociña ou unha manga
- Chocolate branco. pastelera.
- Chocolate negro. - Microondas
- Un pouco de leite. - Culler ou espátula
- Colorante alimentario de cor laranxa.
PREPARACIÓN:
Fundimos no microondas o chocolate branco e o negro, por separado, con un pouco de leite para que quede máis manexable. Mesturamos ben o chocolate branco co colorante para que quede de cor laranxa. Extendemos o chocolate branco (agora laranxa) sobre un lado das tortas. Metemos o chocolate negro na manga pastelera e debuxamos os ollos, a boca e o naris da cabaza.
Deixamos enfriar o chocolate para que se poña duro.