lunes, 14 de enero de 2013

CHULAS DE CABAZA

O alumnado de 3 e 4 anos aproveitou as cabazas que recollemos do noso horto para facer unhas saborosas
 "CHULAS DE CABAZA".
Para unhas 4 persoas precísase:
-  2 ovos
-  3 ou 4 anacos de cabaza (uns 700 gr.)
-  Zume dunha laranxa
-  Fariña
-  1 sobre de levadura de repostería e
-  Azucre

Cocemos a cabaza con antelación para deixala enfriar.
Primeiro batemos os ovos, logo engadímoslle o zume da laranxa e os anacos de cabaza esmagados e mesturamos todo ben, a continuación engadímoslle a levadura e a fariña pouco a pouco e sen deixar de bater ata facer unha mestura non moi espesa. Por último, fritímolas nunha sartén con aceite ben quente e logo espolvoreámoslle azucre por riba.
Coas chulas feitas só nos quedaba a degustación.

¡¡¡ ESTABAN BOÍSIMAS!!!
Tanto que volvemos a repetilo uns días despois.




No hay comentarios:

Publicar un comentario